Hírek

Megjelent: 2015. március 17.

családi házA fiatal nemzedék tervezői már készségszinten ismerik és használják a világ legmodernebb, de Magyarországon még nem elterjedt építészeti megoldásait. Vesztergom Ádám Junior Príma-díjas, okleveles építészmérnökkel beszélgettünk a HORIZONT™ korszerű, energiatakarékos tűzihorganyzott acélszerkezetes technológiáról.


A HORIZONT™ Szaharától Szibériáig

Megjelent: 2015. január 09.

gyorsházVárhatóan jelentős áttörés következik be a könnyű acél vázszerkezetű építési rendszer használatában Magyarországon. Szerzőnk a világ számos pontján szerzett gyakorlati tapasztalatai alapján ismerteti e világszerte elismert, energiatakarékos technológiát.


A könnyűszerkezetes építés horizontja

Megjelent: 2014. október 10.

könnyűszerkezetes ház„A horizont (régebben horizon) görög eredetű szó, amelynek jelentése egy koordináta-rendszer alapsíkja, illetve egy olyan vonal, amelyen az ég és a föld összeérni látszik. A szót (és magyar megfelelőjét, a látóhatárt) gyakran átvitt értelemben is használják."*
„A HORIZONT™ védett márkanév, ami egy fejlett, korszerű, energiatakarékos tűzihorganyzott acélszerkezetes építéstechnológiát képvisel."


Legyen Ön is partnerünk!

Bel- és külföldi kivitelező vagy tervező partnerhálózatunkhoz csatlakozási lehetőség.

Tovább...

HORIZONT™ hírek

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

 

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara és a Horizont Global Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján - amelyet Dr. habil Markó Balázs DLA dékán és Dienstmann Tamás ügyvezető igazgató írtak alá -, 2017. szeptember 15-én az Ybl Karon megnyílt a HORIZONT MŰ-HELY, amely a magyar építész alapképzés új formájának befogadására hivatott.

 

A mű-helyben végzett oktatómunka a Ybl Kar jogelőd intézményeiben folytatott gyakorlati képzés hagyományait folytatja. A magas szintű elméleti tudást a hallgatók gyakorlati képzése gazdagítja.

 

A hallgatók a HORIZONT gyártási rendszerét közvetlenül tanulmányozva kapnak ismereteket a könnyűszerkezetes acélépítés technológiájáról.

 

Az együttműködési megállapodás alapján a HORIZONT Global Kft. a Szent István Egyetem Ybl Karának Thököly úti, mintegy 110 éves épületében egy nagyobb termet és annak előterét újította fel, javítva ezzel az építész képzés infrastruktúráját.

Tervek

Ha van elképzelése arról, hogy milyen házat szeretne, megépítjük az Ön által megálmodott házat. De ha ötleteket szeretne gyűjteni, tekintse meg mintaterveinket.

Tovább...

Videóink

Tekintse meg videóinkat a gyártási és építési technológiánkról.

Tovább...