Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Legyen Ön is partnerünk!

Bel- és külföldi kivitelező vagy tervező partnerhálózatunkhoz csatlakozási lehetőség.

Tovább...

HORIZONT™ hírek

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

HORIZONT MŰ-HELY az Ybl Miklós Építéstudományi Karon

 

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara és a Horizont Global Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján - amelyet Dr. habil Markó Balázs DLA dékán és Dienstmann Tamás ügyvezető igazgató írtak alá -, 2017. szeptember 15-én az Ybl Karon megnyílt a HORIZONT MŰ-HELY, amely a magyar építész alapképzés új formájának befogadására hivatott.

 

A mű-helyben végzett oktatómunka a Ybl Kar jogelőd intézményeiben folytatott gyakorlati képzés hagyományait folytatja. A magas szintű elméleti tudást a hallgatók gyakorlati képzése gazdagítja.

 

A hallgatók a HORIZONT gyártási rendszerét közvetlenül tanulmányozva kapnak ismereteket a könnyűszerkezetes acélépítés technológiájáról.

 

Az együttműködési megállapodás alapján a HORIZONT Global Kft. a Szent István Egyetem Ybl Karának Thököly úti, mintegy 110 éves épületében egy nagyobb termet és annak előterét újította fel, javítva ezzel az építész képzés infrastruktúráját.

Tervek

Ha van elképzelése arról, hogy milyen házat szeretne, megépítjük az Ön által megálmodott házat. De ha ötleteket szeretne gyűjteni, tekintse meg mintaterveinket.

Tovább...

Videóink

Tekintse meg videóinkat a gyártási és építési technológiánkról.

Tovább...